Orel skalní

Rozpětí křídel 195-220cm

Liší se od orla mořského liší se delším na konci zaobleným ocasem a slabším tmavým zobákem.Nohy jsou opeřeny až k prstům.

Hnízdění vzácně hnízdí ve vysokých horách,mimodobu hnízdění se potuluje a může se vyskytovat i v nížinách.

Potrava středně velcí savci a ptáci

Podkmen obratlovci

Třída ptáci

Rod orel

Hodnocení referátu Orel skalní

Líbila se ti práce?

Podrobnosti

  13. březen 2008
  3 262×
  55 slov

Podobné studijní materiály

Komentáře k referátu Orel skalní